Алтернатива на частни уроци

Алтернатива на частни уроци
Наближава учебната година и много родители и ученици започват да търсят учители по математика. Всяка година една и съща надпревара за частни уроци, подготвяне на график за часове, много пари, време и нерви. На пръв поглед тази задача изобщо не е лесна - да намерите точния учител по математика, да има свободен график и удобен час за вас.

Има ли реална алтернатива на частните уроци?


Да! Алтернатива има и това са подробно решените задачи по математика - zadachite.net. Подробните решения на сложни задачи са много по-евтини от частен урок, достъпни са веднага, а решенията са описани стъпка по стъпка. Учениците могат да използват решенията като учебен процес и да надградят знанията си.

Затова смело можем да заявим:
 • Можем ли без частни уроци? - Да
 • Има ли замяна на частните уроци? - Да
 • Има ли евтини частни уроци? - Да
 • Как да заменим частните уроци? - zadachite.net
 • Предимства  Гъвкавост на Времето


  Онлайн решените задачи за домашно предоставят възможността за учене по всяко време, което е удобно за учениците. Те могат да учат, когато им е удобно, без да се притесняват за графици и гъвкавост на часовете. Не е необходимо да се търси учител, да се заделя време за срещи и да се пътува до мястото на уроците.

  Ниска цена


  Използването на уебсайт за решени задачи за домашно може да бъде много по-евтино в сравнение с частните уроци. За пример решаване на домашно с алгебрична задача отнема между 5-10 минути докато се стигне до крайния отговор, направи се проверка и се анализира резултата. Тоест за един частен урок от 60 минути ще могат да се решат ориентировъчно 6 задачи.
  Ако задачата е геометрична - трябва правилен чертеж, анализ, решение и после проверка и на резултата, и на чертежа с получения отговор. Решението може да отнеме до 20 минути, което означава ориентировъчно 3 задачи за 60 минутен урок.
  Ако задачата е текстова - внимателно се анализира условието, за повечето текстови задачи се правят чертеж, схема, таблица, съставят се уравнения, проверяват се данните и дали написаното съвпада с уравнението и т.н. Дълъг и сложен процес, който изисква приблизително между 20 и 25 минути.
  Всичко дотук е за средно лесни задачи. При по-трудни задачи анализът и решението могат да отнемат над 30 минути, а при задачи за отлична подготовка или състезателна математика между 40 и 60 минути.
  Това е идеята за създаването на този уеб сайт - не просто да се купят решени задачи за домашното по математика, а ученикът да използва решенията като помощ за учебния материал, подобряване на знанията и наваксване при пропуски. Така всеки ученик може да има достъп до заместител на частни уроци по математика на ниска цена.

  Самостоятелно учене


  Използвайки въведените решени задачи, учениците имат възможността да учат самостоятелно и да се развиват по свой собствен начин. Това е особено полезно за тези, които се чувстват най-удобно да учат самостоятелно. Затова е възможно някои ученици да имат по-добра ефективност ползвайки решените задачи, отколкото частен урок. Невинаги урок с учител гарантира усвояване на материала, разбиране и трупане на знания.

  Достъпност


  Очевидно закупуването на решена задача е много по-достъпно от урок при частен учител. Това важи както финансово, така и буквално - решението се вижда от сайта за секунди, а за учителя трябва предварителна уговорка, посещение и т.н.


© от


Блог за решени задачи и домашно по математика

Решени задачи за домашно по математика

Предлагаме решени задачи

• Решения на задачите от учебно помагало
• Решения на задачите от учебна тетрадка
• Решения на задачите от самоподготовка
• Решения на задачите от някои сборници
• Решения на задачите от учебника
Пробен изпит
Онлайн тест
Онлайн урок с учител по математика
Онлайн урок с учител по информатика
Онлайн урок с учител по информационни
Онлайн урок с учител по програмиране C#
Онлайн урок с учител по програмиране C++
Онлайн урок с учител по програмиране PHP
Онлайн урок с учител по Ексел / Excel / Офис
Онлайн урок с учител по HTML,създаване сайт

Свържете се с нас при проблеми или въпроси: info@zadachite.net